L’Associació Esportiva Disport organitzará els propers 27, 28 i 29 de juny a Monzón, Huesca, el III Campionat Nacional de Básquet en cadira de rodes en categoria promesa. Però abans d’aquesta data, la mateixa associació ha convocat un concurs de cartells. 
 
El participants hauran d’enviar el disseny escollit en format DIN A3 juntament amb les seves dades personals (nom, correu electrònic i telèfon de contacte) a l’adreça: C/ del Calvario, 26. CP: 22400 Monzón (Osca).
 
El termini de presentació dels cartells finalitzarà el proper 15 d’abril. El disseny guanyador s’endurà com a premi una sessió d’Spa per a dues persones a l’Hotel Mas Mónzon.
 
Per a més informació sobre el III Campionat Nacional de Básquet en cadira de rodes per categoria promesa podeu visitar el grup de facebook: https://www.facebook.com/groups/1395601407369393/
 
Aquí teniu el cartell del concurs convocat:
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies