El 5è Trofeu Internacional de Boccia Roser Pecanins Premi Linde, un esdeveniment organitzat per la Federació Esportiva de Catalunya de Paralítics Cerebrals (FECPC), acollirà entre els propers 18 i 20 d’abril els millors esportistes d’alt nivell d’aquesta categoria.
 
El recinte escollit per la celebració de la 5a edició d’aquesta competició esportiva d'àmbit internacional serà el Parc Esportiu de Llobregat (Av. del Baix Llobregat s/n), a Cornellà de Llobregat.
 
Aquí teniu el cartell: 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies