L’australià Matthew Robinson, que el passat 12 de febrer va patir una caiguda durant la Copa del Món de Snowboard paralímpic celebrada a La Molina, va morir la nit de dijous dia 20 de febrer a Kuwait durant el viatge de tornada al seu país. 
 
Fruit d’aquest accident, Robinson havia estat ingressat durant 8 dies al sabadellenc Hospital Parc Taulí on va ser intervingut quirúrgicament al coll i a la columna vertebral. La mateixa família del “rider”, que es desplaçà fins a Catalunya, decidí traslladar-lo al seu país. 
 
La mort de Matthew Robinson tingué lloc durant una escala tècnica a Kuwait a causa d’una aturada cardiorespiratòria de la qual els metges no el pogueren reanimar.
 
Tant les pàgines web del Comitè Paralímpic espanyol (en castellà) com la del canal esportiu de Televisió de Catalunya Esport3 (en català) s'han fet ressò d'aquesta trista noticia.  
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies