El passat dissabte 15 de febrer, el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat va acollir la 1ª Jornada de Tecnificació de Natació entre les 10:30h i les 13h.
 
L’objectiu principal d’aquesta jornada organitzada per la FCEDF és, mitjançant el treball tècnic, ajudar als esportistes a corregir errors i d’altres aspectes tècnics per assolir millors resultats a les diferents competicions esportives de natació.
 
Els esportistes Oscar Salguero i Albert Martinez (del CN Sabadell), Pau Majó (del CN Barcelona), Sohaib Essabban (del Sant Rafael), Antoni Ponce (del CN Sitges), Núria Marqués (del CN Martorell) i Víctor Villanueva (del FIS Prat) assistiren a la jornada com a representació de la FCEDF.
 
També hi participaren els esportistes de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) Pau Navarro i Andrea Sanches. En representació de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) van assistir les nedadores Anna Monfa i Marian Polo.
 
L’equip tècnic encarregat d’ajudar a tots aquests esportistes va estar encapçalat per Jaume Marsé, coordinador i responsable de la FCECS, Jorge Raul García, responsable de la FCEDF, i per Esther Eroles, responsable de  la FECPC. 
 
Els assistents varen rebre com a obsequi roba esportiva facilitada per la Fundació Prevent abans de començar amb la jornada de tecnificació.
 
La 2ª Jornada de Tecnificació tindrà lloc el proper 15 de març.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies