La localitat italiana de Piancavall va acollir els passats 9 i 10 de febrer una prova més de la Copa d’Europa IPCAS RACE.
 
Un cop més, la balear Úrsula Pueyo va demostrar la seva superioritat en quedar en primer lloc a la prova de l’eslalom gegant amb un temps de 2:05,14 i amb uns importants 100 punts. L’altra competició on Úrsula Pueyo hi participava, l’eslalom, es va suspendre. 
 
La propera prova del campionat tindrà lloc entre els dies 12 i 15 de febrer a Abtenau (Àustria). Aquí podeu accedir a la noticia sencera de la FEDDF.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies