La Copa del Món IPCAS d’Snowboard Cross Paralímpic  va acomiadar l’edició 2013/14 a les gironines pistes de La Molina els passats 11 i 12 de febrer deixant un bon regust pels participants espanyols.
 
En la categoria masculina SB-UI per “riders” amb discapacitat als braços, l’espanyol Adrián García va ser el millor  de la delegació nacional, formada per quatre esportistes, en finalitzar en tercer lloc la primera jornada de la competició.
 
Les primeres places de la categoria van estar ocupades per l'austríac Patrick Mayrhofer  tot seguit per l’italià Roberto Cavicchi. D’aquesta manera, Adrián García finalitza la Copa del Món a la sisena posició amb un total de 1.200 punts, competició que va guanyar el nord-americà Matthew Robinson, amb 3.900 punts.
 
En categoria femenina, la guanyadora de la Copa del Món 2013/14 va ser l’holandesa Bibian Mentel-Spee desprès de guanyar amb claredat totes dels proves del campionat. La propera cita esportiva dels “riders” serà el proper 14 de març als Jocs Paralímpics de Sochi (Russia), on hi debutaran aquells esportistes de categoria SB-LL.
 
Per conèixer més resultats de la Copa del Món IPCAS d’Snowboard Cross Paralímpic podeu accedir al següent enllaç.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies