Tot està preparat per la celebració del Campionat d’Espanya escolar de bàsquet en c.r. entre els dies 3 i 6 de gener del 2014 a Càceres. Durant els dies que hi tindrà lloc la competició s’hi enfrontaran les seleccions d’Aragó, Andalusia, Castella i Lleó (Grup A), Galicia, Madrid i Catalunya (Grup B). Els partits es disputaran al Polideportivo Teodoro Casado “El Vivero” i al Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres, les dues seus del campionat, simultàniament.
 
Tot i que la competició no comença fins divendres, la selecció catalana escolar de bàsquet en c.r. té previst iniciar la seva expedició cap a la ciutat extremenya un dia abans, el dijous al matí, ja que el mateix divendres s’enfrontarà a la selecció gallega a les 15:30h a “El Vivero”. L’equip català tornarà a jugar el dissabte 4 de gener a les 16:30h a l’altre seu del campionat, el Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres, però en aquesta ocasió contra la selecció de Madrid.
 
Els partits continuaran el diumenge 5 de gener amb les semifinals del campionat, així com l’enfrontament on es disputaran les darreres posicions del torneig.  Pel que fa al darrer dia de la competició, el dilluns 6 de gener, es portaran a terme la final del campionat i el partit que decidirà el tercer i quart lloc del torneig. Com a novetat d’enguany, els diferents partits del Campionat d’Espanya escolar de bàsquet en c.r. s’alternaran amb enfrontaments de bàsquet convencional.
 
Podeu consultar aquí el cartell del Campionat .  
 
 
 "Imatge
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies