El badaloní Pavelló Esportiu de Montigalà (Barcelona) acull tots els dijous de 16h a 18h els entrenaments d’una formació esportiva molt especial: els “Màsters”, com els hi agrada anomenar-se degut a l’elevada edat dels seus components. Es tracta d’un equip amateur de bàsquet en cadira de rodes  format per antics jugadors professionals d’aquesta disciplina que continuen gaudint plegats de l’ esport de manera lúdica i no competitiva. 
A més de jugar a bàsquet, els “Màsters” també participen de manera puntual a diferents actes i exhibicions que organitza la FCEDF. Si ets un jugador/a de bàsquet en c.r., tens lliures les tardes dels dijous i vols formar part dels “Màsters” pots posar-te en contacte amb ells mitjançant el telèfon 93 340 92 00 o  mitjançant un correu electrònic a l’adreça: info@esportadaptat.cat.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies