A les instal•lacions dels R. C. T. Barcelona i coincidint amb l’inici del Trofeu Comte de Godó, s’ha efectuat, ahir 21 d’abril, la presentació de la 5a edició del Memorial Santi Silvas, prestigiós torneig de Tennis en cadires de rodes, que des de l’any 2009 la Fundació Tommy Robredo organitza a la ciutat d’Olot.
 
El torneig un dels més prestigiosos, per la seva participació, que en la modalitat de cadires de rodes es celebren al continent europeu espera que aquest any superi, com ha vingut fent any rere any les edicions anteriors i la Fundació, malgrat l’època de crisis actual ha augmentat, amb aquesta intenció la dotació econòmica dels premis.

L’acte de presentació, en un marc incomparable i on es respirava tennis per tot arreu ha comptat amb la presència i els parlaments de Albert Agustí, president del RCT Barcelona; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis; Carles Giralt, representant al Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Josep Giménez, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i, naturalment, Tommy Robredo, patró de la Fundació del seu nom i ànima de la competició. Cal destacar l’especial invitació a la taula presidencial d’aquesta presentació i la consegüent inducció a que parlés als presents, per part de’n Tommy Robredo al tennista discapacitat Josep Lluís Montoya (Peque), a fi de que aportés la seva visió i experiència en els esdeveniments anteriors i esperances per d’immediat futur.

Tothom va senyalar la gran qualitat del torneig, l’enorme esforç de la Fundació Tommy Robredo i la ferma voluntat de anar convertint en “normal” l’esport per a discapacitats i més en casos com el què ens ocupa, de tant alt nivell. També va ser unànime la invitació i l’esperança perquè ens puguem retrobar a Olot els dies del 13 al 16 juny propers i gaudir amb el joc dels participants.

Imatge de mostra

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies