El passat dia 10 d’abril, a la seu de la Federació Catalana de Ciclisme es va signar el “Conveni de Col•laboració” entre aquesta federació i les federacions d’esports adaptats: FECPC, FCEDF i FCECS.

El present conveni té per objecte fixar els criteris  de col·laboració entre les diverses federacions que compareixen, per tal que la FCC pugui incloure dins el seu àmbit, la modalitat de paraciclisme, amb la finalitat d’integrar en la competició, els esportistes amb discapacitat. Així mateix aquesta col·laboració s’estendrà a l’alt nivell, i la formació d’aquesta modalitat esportiva.

A la signatura del conveni van assistir el Sr. Josep Gimenez, President de la FCEDF; el Sr. Manel Eximeno Moreso, President de la FCECS; Sr. Carles Muñoz i Vázquez i el Sr. Josep Bochaca i Tohà, President de la FCC qui van signar aquest conveni en representació de la seva federació amb l’objectiu en comú d’aconseguir de mica en mica l’integració de l’esport adaptat en les federacions absolutes.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies