Pedra de Toc és una editorial de contes infantils i juvenils. Aposta, en primer lloc, per transmetre als nens i nenes de la nostra societat uns valors: estimar la natura, compartir amb els altres, fer servir paraules amables, ser amic d'en Pau (un nen amb discapacitat), gaudir dels esports adaptats (atletisme, bàsquet…).

Aquests valors són l'ànima dels contes que formen part de la col·lecció "Anem a educar, anem a jugar".

  • Sóc en Pau
  • Les paraulotes d’en Pau
  • En Pau fa atletisme
  • En Pau juga a bàsquet
  • En Pau juga a tennis

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres:

Telèfon: 93 340 92 00

e-mail: info@esportadaptat.cat

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies