Una nova edició dels Jocs Catalans escalfa motors. La localitat de Platja d’Aro, al Baix Empordà, serà l'encarregada d'acollir i fer gaudir a tots els espectadors del gran esdeveniment d'esport adaptat que suposen els Jocs.

Els dies 25 i 26 de maig es viurà un gran espectacle d'esport adaptat amb un total de 9 disciplines esportives que ens acostaran al millor de cadascuna d'elles i que ens faran gaudir a tots els amants de l'esport.

La jornada del dia 25 començarà amb la disputa dels Campionats de Catalunya de Powerlifting i Hoquei cre al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Mentrestant, a les Pistes de Petanca del Centre Cívic Vicenç Bou, podrem veure el Campionat de Catalunya de Petanca – Open, on participaran clubs de la comarca, pel que podrem gaudir d’una jornada inclusiva.

Molt a prop d'allà també s’estarà disputant el Campionat de Catalunya Promeses de Tennis, on veurem als nostres futurs esportistes participar en unes jornades que prometen ser molt competitives.

També pels carrers de la localitat s'estarà decidint qui és el nou campió de Catalunya de Handbike contrarellotge.
Aquest mateix dia a la tarda es disputarà el Memorial Rosó Cangròs de natació adaptada al CN Riembau i també gaudirem de les exhibicions de Rugbi i Ball Esportiu al Palau d’Esports.

Finalment el dia 26, últim dia del Jocs Catalans, podrem veure als equips de la lliga catalana de bàsquet disputar-se l’últim partit de lliga de la temporada. Aquest dia també coneixerem al guanyador del Campionat de Catalunya Promeses de Tennis i el guanyador del Campionat de Catalunya de Handbike carretera.

 

Programa Jocs Catalans (castellà)

Programa Jocs Catalans (català)

Video promocional

Amb el suport de:

  

 

   

 

 Amb la col·laboració de:
     Imatge de mostra Imatge de mostra 
 Imatge de mostra  Imatge de mostra  Imatge de mostra
 

Imatge de mostra

 Imatge de mostra  Imatge de mostra

Imatge de mostra

 Imatge de mostra  Imatge de mostra

 Imatge de mostra

 Imatge de mostra  

   

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies