El passat dissabte 16 de març, va tenir lloc al nou mòdul del CAR de Sant Cugat la 2ª jornada de tecnificació de natació on van participar els joves nedadors promeses de la FECPC, FCECS i FCEDF, dirigits pels Seleccionadors Catalans Jorge Raül Garcia i Jaume Marcè amb la col•laboració dels entrenadors convidats dels clubs Ricardo Blanco i Carlos Santos.

La jornada es va sumar a l’èxit aconseguit per la Selecció Catalana de Natació que va quedar en primera posició del rànquing d’Autonomies en els Campionats d’Espanya de Natació.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies