En aquest vídeo expliquem la història dels bessons Guillem i Jubal. A Jubal li van haver d'amputar la cama poc després de néixer. Un dia la seva mare va conèixer a Juanjo Méndez, qui els va convidar al Velòdrom.

Ara, poc temps després, els dos estan a prop de convertir-se en campions de BMX. És una història commovedora sobre l'amor d'una mare i un germà i l'esperit de superació davant qualsevol obstacle.
 
Per veure el vídeo feu click al següent enllaç: http://vimeo.com/61125220
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies