El passat 16 de febrer es va disputar la primera jornada de lliga catalana de hoquei entre l’ADB i els Dracs Guttmann, partit que estava programat en un principi per al mes de novembre però que per diversos motius es va ajornar per el mes de febrer.

Aquesta jornada es va jugar a casa de l’ADB on es va viure un partit ple d’emocions sobretot durant la segona part on l’ADB va voltejar el partit amb dos gols de la Cristina Arroyo i un gol del Jonathan Collado als Dracs Guttmann que fins la primera part estaven guanyant per 1 a 0. 

El partit va finalitzar amb un resultat de 3 a 1, donant la primera victòria a l’ADB en la lliga catalana de hoquei d’aquesta temporada.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies