El passat dia 26 de febrer del 2013 pel matí al Casal d’Entitats, el Club Tennis de Sant Sadurní va presentar “l’Escola de Tennis per a persones amb discapacitat”.

 

A la presentació van assistir l'alcalde de municipi (Josep Mª Ribas), el representant  de la Federació Catalana de tennis (Pere Lluís Berguedà), el president de la FCEDF (Josep Gimenez), el president de ESI (Josep Maldonado) i representants de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal.

Imatge de mostra

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies