La tres federacions d’esport adaptat juntament amb el suport de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern organitzen aquest cap de setmana, 9 i 10 de febrer, el Campionat de Catalunya i la 1ra prova classificatòria Copa Espanya a Port Ainé, on molts esportistes catalans i d’altres parts d’Espanya competiren per aconseguir el primer lloc.

Aquesta competició es la primera de moltes que es celebraran aquesta temporada. La segona prova classificatòria de la Copa Espanya esta prevista per al mes de març a la localitat de Cerler (Huesca). Dintre d’aquest esport hem de destacar la celebració del campionat del mon que es durà a terme el proper 18 de febrer a La Molina.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies