La localitat de La Nucia (Alacant) amb l'organització de la Real federació Espanyola de Tir amb Arc van celebrar els dies 2 i 3 de gener el XXXIX Campionat d'Espanya Absolut i el IXè Campionat Para-Archery on el català Eugeni Fernàndez Nogales va aconseguir la medalla de bronze en la divisió d'arc compost.

L'arquer català Fernàndez suma a les dues sèries 268/275 de classificació un total de 543 punts i es situa en el 51è lloc de la general absoluta. Referent al campionat d'Espanya Para-Archery Eugeni assoleix la medalla de bronze, darrera del campió Francisco Payan (Andalusia) amb 578 punts i Guillermo Rodríguez (Galícia) amb 572 punts. En femení, la campiona és l’arquera Carmen Rubio (Navarra) amb 550 punts i  la campiona sènior femení en arc recorbat és l’Elionor Morante (Balears) amb 322 punts.

En arc recorbat standing el campió és el JM. Zarzuela (Andalusia) amb 557 punts, en segon lloc Juan Bocanegra (Valencia) amb 522 punts i en tercer lloc Carlos Rius (Andalusia) amb 468 punts. En la categoria AR2 cadires de rodes el campió és el JM Marin (Andalusia) 531 punts i en segon lloc Manuel Candela (Valencia) amb 529 punts.

Pot consultar les classificacions aquí.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies