Una tradicional ofrena floral al monument “Superació” en commemoració del dia de les persones amb discapacitat

El recinte Llars Mundet de la Diputació de Barcelona i la Universitat de Barcelona (UB) ha servit novament com a escenari de l’ofrena floral de l’esport català el dia del discapacitat.

El dilluns dia 3 de desembre, Dia Mundial de les persones amb Discapacitat, seguint la tradició dels darrers anys, ha tingut lloc a les Llars Mundet, l’ofrena foral al Monument anomenat “Superació” dedicat als esportistes paralímpics.

Aquest senzill i emotiu acte, que va quedant institucionalitzat, va consistir en la dita ofrena floral i uns breus parlaments de glosa del que suposa l’esport per a la normalització de les persones amb discapacitat i llur integració plena en tots els aspectes de la vida i el suport de les institucions assistents a tal finalitat.

L’acte va comptar amb la presència, entre altres del Sr. Daniel Laga, Coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona,  el Sr. Francesc Buscà, Vicedegà de la Facultat de Formació del Professorat de la UB, que té el campus en aquelles instal•lacions, el professor de la mateixa Sr. Miquel Àngel Torralba, gran col•laborador de l’esport adaptat i representants de les diferents Federacions Esportives Catalanes d’Esports per a les diferents discapacitats, encapçalats pel Sr. Nicolau Municio, Secretari  de la Federació de la Paràlisis Cerebral; Sr. Francesc Martínez de Foix,  President de la de Discapacitats Psíquics (ACELL i Special Olympics), Alex Angosto Gerent de l'ACELL; Sr. Josep Giménez, President de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física, Nuria Font Gerent de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física , Sr. Manel Eiximeno, President de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Eric Villalon Gerent de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Sr. Benet Muñoz, President de la Federació Esportiva Catalana de Sords de Catalunya.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies