Comkedem i Sant Rafael aconsegueixen una gran victòria amb dues bones actuacions dels seus esportistes, Oliver Vilela i Miguel Lechado, respectivament.

Aquest cap de setmana, 1 i 2 de desembre vam gaudir d’una doble jornada de lliga catalana de Hoquei en C.R.E. on vam viure emocionants partits.

El dissabte al migdia es va disputar la segona jornada de lliga entre el Dracs Guttmann i Comkedem, on els segons vam guanyar 0 – 6 amb la brillant participació del seu integrant Oliver que va anotar els 6 gols que van donar la victòria al seu equip.

El diumenge l’equip Sant Rafael es va estrenar a casa seva en la segona jornada, enfrontant-se a l’ADB, on va guanyar amb una gran diferencia de gols 11 – 1,on  el seu integrant Miguel Lechado va anotar 6 gols en favor del seu equip.

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies