Aquest cap de setmana, 25 de novembre es donarà inici a la Lliga de Natació adaptada de la temporada 2012 – 2013. Aquestes jornades, que es realitzen cada temporada, estan organitzades per les tres federacions per a persones amb discapacitat: FCEDF, FECPC i FCECS.

 

Es disputaran un total de 4 jornades on competiran els esportistes de les diferents federacions. La primera jornada d’aquesta competició es disputarà aquest diumenge a les 10 del matí en la Piscina Centro que esta a Badalona. Aquest mateix dia es celebrarà el Memorial Juan Gordillo, en record del pare del esportista de la FECPC Jordi Gordillo, que va morir fa uns mesos.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies