Aquest cap de setmana, 17 de novembre es donarà inici a la Lliga de Hoquei en C.R.E. de la temporada 2012 – 2013. Aquest any comptarem amb la participació de 4 equips que competiran per ser el campió de la lliga.Els equips participants són el AMB del Barberà del Vallès, el Club Comkedem, el Dracs-Guttmann i el Club Sant Rafael, que per primera vegada participarà en aquesta competició.Es disputaran un total de 12 partits amb enfrontaments de anada i tornada. El primer partit d’aquesta competició es disputarà aquest dissabte al migdia en casa de l’equip Comkedem que s’enfrontarà al club Sant Rafael. La final d’aquesta lliga està prevista per al mes de març.Per a més informació sobre la Lliga Catalana de hoquei consultar el calendari.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies