Foto: ONCE

L’acte ha comptat amb la presència del Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; el president de l’ONCE i la seva Fundació i també president del Comitè Paralímpic Espanyol, Miguel Carballeda, i el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau. També hi ha estat present i ha rebut un càlid homenatge l’alcalde de Barcelona el 1992, Pasqual Maragall, a banda d’una bona representació dels esportistes catalans que van ser a Londres.

L’acte ha estat organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria General de l’Esport, amb la col·laboració de la Federació Esportiva Catalana de Cecs i Deficients Visuals, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, i el suport del Comitè Paralímpic Espanyol.

L'ONCE dedica el cupó del diumenge 23 de setembre al 20è aniversari dels Jocs Paralímpics Barcelona’92. Cinc milions de cupons portaran la imatge d’aquest Jocs que van marcar un abans i un després en la història dels JJPP per tot l’Estat. La persona que protagonitza la imatge d’aquest cupó commemoratiu és l’atleta cega Raquel Díaz i el seu guia, Carlos Chavarren.

Destacar als esportistes i tècnics catalans que han participat als Jocs Paralímpics de Londres:

Atletisme:

 • Roger Puigbó
 • Rafael Botello
 • Abderrahman Ait
 • Isabel Hurtado. Tècnica

Bàsquet cr:

 • Jaume Llambí
 • Oscar Trigo. Tècnic 

Ciclisme:

 • Raquel Acinas
 • Juanjo Mendez

Natació:

 • Julia Castelló
 • Jesús Collado
 • Sarai Gascón
 • David Levecq
 • Miguel Luque
 • José Antonio Mari
 • Maria Folgado. Tècnica

Tennis cr:

 • Elena Jacinto
 • Quico Tur

Tir Olímpic:

 • Miquel Orobitg
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies