Un any més la nostra Federació va estar present, dins del conjunt de les diferents Federacions Esportives catalanes, aplegades amb la UFEC i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas de la ciutat de Barcelona. La FCEDF, respectant el pensament de tots els seus membres, no pot ser aliena als anhels del poble català, del qual forma part i per això vol deixar palès el seu testimoniatge en els actes de celebració de la Diada Nacional.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies