Un any mes s’ha celebrat el tradicional curset de natació per persones amb discapacitat a la piscina de l’Hospital San Rafael durant el mes de juliol, que enguany ha comptat amb una participació rècord de 88 alumnes. El passat dia 28 es va fer la festa de cloenda, on es va fer el lliurament de diplomes amb la col·laboració de diferents autoritats, entre elles el Ilm. Sr. Josep Oliva Santiveri Diputat de Benestar Social i el President de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez. El curs també va rebre la visita del Gerent de l'Hospital San Rafael Sr. Jordi Mauri i de la Superiora Sor Mª Luisa González.

L'èxit de convocatòria ha estat la clau de l'èxit d'aquesta edició que guanya participants any rere any, els quals s’han manifestat molt satisfets amb el servei.

Mes informació a www.clubsanrafael.org

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies