El 20 de juliol, la ciutat de Chilana -Cadis- va organitzar el LXVIII campionat d'Espanya Absolut i el XLI de Discapacitats que per primer cop ha sigut integrat. Els arques catalans Para-Archery guanyen la tercera posició a les seves categories Sergio Llamas a la de peu i Agustín Cubero en cadires de rodes i Eugeni Fernàndez es bronze en arc compost.

Els catalans es classifiquen per les rondes eliminatòries pel campionat absolut destacant Eugeni Fernàndez que suma a la fase de classificació 623 punt i va eliminar a l’aragonès Grassa 130/137 en 1/32 de final. A 1/16 de final Eugeni cau derrotat davant Lopez -Madrid- 131/146. En arc recorbat Sergio Llamas suma 524 punts i a les sèries 263/255, per 495 d'Agustín Cubero 232/263. Tots dos van caure eliminat a 1/32 de final pels arquers madrilenys,  Llamas per 6/2 i Agustí 0/6.

El podi final  Para-Archery categoria Cadires de Rodes 1er José Manuel Marin -Andalusia-, 2n Manuel Candela -València- i 3r Agustí Cubero -Catalunya-.  Categoria de Peu: Juan Miguel Zarzuela campió -Andalusia- 2n Julian Gregorio _-Andalusia- i 3r Sergio Llamas -Catalunya-. En arc compost, 1er Francisco Payan -Andalusia- 2n Guillermo Rodríguez -Galicia- i 3er Eugeni Fernàndez -Catalunya- En femení Carmén Rubio -Navarra- i Anne Miren Alberdi -Pais Basc-.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies