Els esportistes catalans han aconseguit dues medalles en el I Campionat AXA de Promeses Paralímpiques de Natació per a menors de 18 anys, que es va disputar el passat dissabte a Madrid, i on van participar més de 80 nedadors amb discapacitat nascuts l'any 1995 o posteriorment. 

El campionat va ser organitzat pel Comitè Paralímpic Espanyol i les quatre federacions esportives espanyoles que podran participar en les proves de natació durant els Jocs Paralímpics de Londres 2012-la de Cecs (FEDC), la de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), la de persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI) i la de Paralítics Cerebrals (FEDPC) , amb la col·laboració del Consell Superior d'Esports i el patrocini de l'asseguradora AXA.

L'actuació més destacada dels nedadors catalans va ser la de Sohaib Essabban, qui es va emportar una medalla d'or, després de realitzar un temps de 1'31'' 95 en els 100 metres esquena, i una altra de bronze a la prove de 100 metres lliures amb un crono de 1'24'' 88.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies