El passat cap de setmana s'ha disputat a Almería una nova edició del Campionat d'Espanya de Tennis Taula adaptat, a la vegada que es disputaven altres campionats d'Espanya de categories, organitzats per la Real Federación Española de Tenis de mesa.

 

Els esportistes catalans, tot i que únicament van poder participar un total de quatre, van endur-se un total de 8 medalles, entre elles tres d'or en les proves d'individual de classe 7-8, individual classe 9 i equips de peu.

En la prova d'individual de classe 7-8, Jordi Morales va fer valer la condició de favorit i es va endur el títol, tot i que el camí va ser complicat a l'haver de superar al segon classificat, Alonso, per un ajustat 3-2. El tercer calaix del podi se'l va endur Joan Romeu, qui va fer valer la seva constància per aconseguir aquest brillant podi per primera vegada.

En la categoria 9, els do esportistes catalans Azcón i Martín ens van brindar una espectacular final que Martín es va endur aconseguir així brillantment una victòria que se li resistia des de feia quasi 5 anys.

 

En la prova d'equips de peu, el CETT Esparreguera va revalidar el títol, mostrant que és l'equip més compensat i que l'esperit de joc conjunt preval per sobre de les individualitats que tenien altres combinats. En el partit que es decidia tot, va superar el ADA Guadix de Granada, per un ajustat 3 a 2, aconseguint Joan Romeu el punt decisiu en un emocionantíssim final.

 

Afegir a aquests títols, els tres bronzes aconseguits per Morales en Open i les dues parelles que van formar en la prova de dobles.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies