RECOMANACIÓ DE SUSPENSIÓ DE LES ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES A L’AIRE LIURE DAVANT L’ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D’ALERTA PER NEVADES (NEUCAT) Seguint indicacions de la direcció general de Protecció Civil i davant la recent actualització d’Alerta del Pla especial d’emergències per nevades (NEUCAT) de risc moderat a risc alt us recomanem en qualsevol cas la suspensió fins passat el cap de setmana de les activitats físiques i/o esportives a l’aire lliure on hi participin menors i que, en funció de l’evolució meteorològica,  preveieu la suspensió de tota activitat física i/o esportiva a l’aire lliure.Us preguem feu arribar aquest comunicat a totes les entitats esportives que depenen de la vostra.Esplugues de Llobregat, dimecres, 01 de febrer de 2012  Àrea d’Alt Rendiment i Esport FederatConsell Català de l’EsportDepartament de la Presidènciahttp://www20.gencat.cat/portal/site/sge

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies