És el títol que habilita a un esportista per participar en les activitats o competicions oficials organitzades per la Federació. I a més, és una assegurança que garanteix la responsabilitat civil i l’assistència sanitària en cas d'accident, en relació a la practica de l’esport.

 

La llicència federativa, habilita als seus titulars a participar en competicions oficials, organitzades per la Federació. Aquesta llicència te els efectes d’assegurança d'accidents i per obtenir-la s’ha de passar prèviament a la seva obtenció un reconeixement mèdic d’aptitud esportiva.

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies