El passat cap de setmana s'ha celebrat en el famosíssim Palma Arena de Palma de Mallorca el Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat en pista on Catalunya amb un total de tretze medalles ha estat clara vencedora en el medaller final. 

 

 

Del total d'aquestes medalles, la majoria han recaigut en els Paralímpics Raquel Acinas i Juanjo Mendez, sense oblidar la bona tasca realitzada per Cristina Martí i Ramón Alvarez.

 

Una gran preparació per als nostres esportistes internacionals que van fer unes molt bones marques a poques setmanes del Campionat del Món de Los Angeles (Estats Units).

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies