En el marc del “XII Dance Festival Platja d’Aro 2011” ha tingut lloc el Open Internacional Wheelchair Combi Llatí”. 

Aquesta modalitat, que es va estrenar fa poc temps, va comptar amb la participació d’un total de 6 parelles, 3 catalanes i altres 3 de diferents països com Eslovàquia, Àustria i Portugal. La competició va ser molt disputada entre tots el participants, quedant com clars vencedors els portuguesos i en segon i tercer lloc respectivament els austríacs i els catalans Juan Antonio Canadell i Inma Prats, que van fer una espectacular participació, aconseguir fer-se un lloc en aquest esdeveniment.

També destacar la excel·lent participació de les altres 2 parelles catalanes conformades pels ballarins Julio Carretero i Nuria Robira i Nassim El Habbas i Nayara Palazon, quins juntament als altres participants van aconseguir que les grades del Pavelló Municipal d’Esports s’omplissin d’un públic entregat a la competició.

 

No va faltar cap detall, com a mostra, al final de lliurament de premis va haver la sorpresa final del propi Antoni Mas que va lliurar una cadira de rodes nova al jove Nassim perquè continuï progressant en la técnica del seu esport preferit. I com a espectadors de luxe i gaudint d’aquest esport el Delegat de la FCEDF a Girona Isidre Guix i el President de la Federació Catalana de Ball Esportiu Sebastià Sendrós.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies