Ahir diumenge es va disputar la triatló de Barcelona 2011 amb la participació per segon any consecutiu de dos equips de persones amb discapacitats. La platja de la Mar Bella de la ciutat comtal va ser una vegada mes  l’escenari sobre el qual va transcorrir la majoria de la competició.

L’equip 1 integrat pel tandem Josefa Benitez Guzman, Mayalen Noriega Belausteguigoitia, i el nadador Marc Rodriguez i l’atletla Jose Antonio Castilla i nadador i el segon equip integrat per el nadador Joan Giralt,  el tandem Emma Perez i Beatriu Gomez Franquet i l’atleta Abderrhaman Ait.

Tots el participants van sortir a l’onada olímpica  disputant a la modalitat Supersprint per equips, es a dir 400 metres nadant, 10 kilometres en bicicleta i finalment 2.5 kilometres corrent.

La triatló de Barcelona és una competició que es consolida any rere any i mostra el creixement d’aquesta modalitat esportiva entre la gent. Doncs, el certamen de la capital catalana ja és el més important que se celebra a tot Espanya i un dels cinc millors de tot el planeta. Més de 6.000 participants va ser la xifra que el passat diumenge van completar els tres circuits.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies