Aquest cap de setmana passat ha tingut lloc la XVIII edició del Torneig Ciutat de Barcelona de bàsquet cadira de rodes al Centre Esportiu Mar Bella. L’edició d’enguany ha comptat per primer cop en les 18 edicions amb la participació de 4 seleccions nacionals: Bèlgica, Catalunya, Espanya i França.  La lligueta de tots contra tots va resultar per punts un triple empat, emportant-se el torneig la selecció espanyola per diferencia de tanteig. En segon lloc va quedar França i consecutivament Bèlgica i Catalunya. Tots els partits van estar molt disputats, destacant el darrer entre França i Espanya guanyant la primera per 53-52.

Vam comptar amb l’assistència durant l’últim partit i el lliurament de trofeus de la Sra. MAITE FANDOS, Tinenta d’Alcalde de qualitat de vida, igualtat i esports de l’Ajuntament de Barcelona i el President de la FEDDF, Jose Alberto Alvarez, Josep Giménez President de la FCEDF, acompanyat dels seus companys de Junta,  Ricardo Moreno i Domingo Parejo i Sergi Campos com a representant de la FC Bàsquet. A més tots quatre ens van acompanyar durant els dos dies del torneig donant suport a les seleccions. També durant el lliurament de premis es va entregar una placa al senyor Pepe Cabanes per la seva col·laboració en el bàsquet amb cadira de rodes. La senyora Irma Rognoni. Regidora de Família, Infància, usos del temps i discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona i Regidora de Nou Barris, també en va acompanyar durant la jornada del dissabte tarda.

 

Les seleccions de Bèlgica, França i Espanya van destacar la bona organització del torneig i de gaudir un bon nivell competitiu abans de disputar el proper Campionat d’Europa que tindrà lloc a Nazaret a partir del dimarts 7 de setembre. Torneig que donarà les places europees pels JJPP Londres 2012

 

Malgrat el resultat final destacar el bon paper de la Selecció Catalana, dirigida durant el torneig per Manel Seva al estar el Seleccionador oficial Oscar Trigo amb la Selecció espanyola. També cal esmentar l’afluència de jugadors, tècnics i directius dels clubs catalans que van estar animant a la nostra selecció i gaudint del torneig durant tot el cap de setmana.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies