Com cada any, l'organització del Torneig Internacional UNNIM de bàsquet a sant Julià de Vilatorta va voler convidar al Club MIFAS i a la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física a disputar un partit amistós de bàsquet en cadira de rodes, dins el marc del seu torneig, que reuneix més de 2000 participants i que està considerat el torneig d'estiu més important d'Europa.

 

 

 

 

Com no podia ser d'altra manera, el partit no va decepcionar. En hora de màxim públic i amb el pavelló ple fins dalt, els dos equips van mostrar un gran nivell i el resultat, que segurament era el menys important, va ser de 50 a 32 per l'equip de la selecció catalana, que d'aquesta manera arriba en plena forma al Torneig Ciutat de barcelona a disputar el proper cap de setmana en el CEM Mar Bella.

 

 

La federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, vol agrair al Club Bàsquet Sant Julià la seva amabilitat i tracte ofert al llarg del cap de setmana.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies