El tirador de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Eugeni Fernàndez, va tancar el passat cap de setmana el concurs al Campionat del Món, celebrat a Torí (Itàlia). Més enllà del resultat, el català va afegir una nova experiència al seu currículum en una temporada rallant a un gran nivell.

 
Fernàndez va acabar 33è en el rànquing final de la competició. En l’open arc compost, modalitat en la qual hi va prendre part, va assolir la 67a posició amb 1.224 punts. El del Cristinenc va tirar des de 90 m., 70 m., 50 m. i 30 m. El seu rendiment va millorar conforme van transcorre més temps de competició.

A part, aquesta actuació de Fernàndez li va valer per competir en la modalitat per equips. Els altres dos companys van ser Jesús Peñalver i Guillermo Rodríguez. Al final van acabar penúltims, en la dissetena plaça i a poc menys d’una cinquantena de punts per acabar per davant de Noruega i Japó.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies