La primera edició del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, celebrat el passat cap de setmana a Gijón, va tenir un clar color. Els atletes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), encara que també els de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals (FCECV), van contribuir a que Catalunya acabés al més alt de la classificació. 216 punts pels 144 d’Extremadura, segona, i 119 de València.  

Una gran diferència i que va mostrar la superioritat catalana. Cert és que la delegació autonòmica era la segona més nombrosa, amb 17 atletes, dos menys que Extremadura i set més que València. Seleccions amb qui, finalment, va compartir el podi. Els representants de la FCEDF van ratllar a una gran nivell.

Roger Puigbó es va apuntar el triomf en els 400, 800 i 5.000 metres. Abderrahman Ait Khamouch va fer el propi en els 800 i 1.500 metres. Aquests no van ser els únics triomfs. Madera, en la categoria de Puigbó (T53), va acabar per darrera del vilatortí en totes  les mateixes proves.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies