Aquest diumenge, el Pavelló de Castelló d’Empúries vol ser una olla a pressió. El motiu, el debut del CB Mifas Esplais a casa en la fase d’ascens a Divisió d’Honor B. I no ho farà contra un equip qualsevol sinó contra el líder del seu grup i que aquesta temporada es manté invicte, el CB Mupli Palència.  El quadre gironí vol engrescar tothom, conscient que el suport des de les grades pot donar una empenta i convertir-se en el sisè jugadors sobre el parquet.


La fase d’ascens tot just acaba de començar, però un triomf encararia molt l’objectiu de pujar de categoria i davant el gran favorit. El Mifas va encetar la seva participació (va començar amb dues victòries i dues derrotes al seu haver, és a dir, sis punts) a Alcorcón el passat cap de setmana. Tot i oferir bona imatge, va caure per 68-55.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies