El cap de setmana ha anat d’allò més farcit, a part de les competicions esportives disputades per Espanya i el món, la grandesa de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat (FCEDF) ha permès que pogués estar al 75è aniversari de la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT) i organitzés un homenatge per al grup d’escolars que va participar al Campionat d’Espanya per autonomies d’aquesta categoria.

Al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron, a Barcelona, escenari del 75è aniversari de l’ens federatiu ha comptat amb la presència dels palistes de la FCEDF en aquesta modalitat esportiva, que es una de les insígnies d’aquesta federació. Per fer més gran la festa, la FCEDF ha preparat una jornada de la Lliga Catalana.

Al Poliesportiu de Montigalà de Badalona, a la mitja part del matx entre el CB Alisos i Costa Daurada s’ha reconegut la bona feina dels escolars de la selecció catalana pel seu meritori tercer lloc a la competició estatal.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies