La feina i els resultats que els esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) no passen per alt i bona mostra d’això es va escenificar el passat divendres 28 al Hotel Don Cándido, a Terrassa, amb la Gala dels X Premis d’Honor d’Esport Català, que lliura la Fundació Privada Esport Català. En aquesta edició el palista Jordi Morales i el nedador Miguel Luque.

Morales i Luque van ser guardonats pel gran paper a nivell mundial. Morales pel seu títol mundial per equips i la plata individual a Corea del Sud. D’aquesta manera, es va convertir en el més llorejat de l’expedició espanyola que va viatjar fins a terres asiàtiques. 

Luque va rebre el premi pel seu or als 50 m. braça al passat Mundial d’Eindhoven (Holanda) i que va servir un nou rècord europeu i la tercera victòria del paretà en un Mundial. Els dos reconeguts van agafar el relleu de Raquel Acinas i Sarai Gascón, premiades l’any passat pel gran curs signat l’any 2009.

Per cert, aquest acte celebrat a la cocapital vallesana va ser el primer de caràcter públic al qual va assistir Josep Giménez ja com a nou president de l’organisme federatiu.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies