La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) segueix creixent. Poc a poc. Passa a passa. La darrera estirada va arribar en el II Congrés Anual d’excel·lència al tercer sector, celebrat els dies 1 i 2 de desembre a Madrid. Allà, la federació va rebre el certificat d’excel·lència de la Fundació Luis Vives. Un reconeixement més a l’ens federatiu català.


La FCEDF va obtenir entre 200 i 250 punts al model EFQM (
European Foundation for Quality Management) en l’autoavaluació practicada d’aquesta pauta durant el mes de novembre d’enguany.

Aquest guardó respon al bon funcionament de l’organització i que així ho reconeix dins l’ens federatiu. Aquest, de fet, és l’objectiu del model EFQM. Aquest patró pretén sensibilitzar a tots els integrants de l’equip per tal de millorar el producte i serveis que s’ofereixen.   

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies