La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i l’IDEC – Universitat Pompeu Fabra han formalitzat un conveni de col·laboració per tal d’aportar avantatges als federats. L’entesa entra ambdós es traduirà en una bonificació del 10% a tots aquells federats que es matriculin al màster en direcció i gestió de l’esport, uns estudis dirigits a titulats universitaris, professionals, esportistes i a totes aquelles persones que vulguin orientar la seva activitat professional cap a la branca esportiva.  

Encara que també està lligat a sectors com el de la cultura, el turisme o l’entreteniment. El programa d’aquest màster està dissenyat per transmetre coneixements que permetin desenvolupar amb èxit càrrecs directius i de gestió de qualsevol institució, club, entitat i empreses relacionades amb l’àmbit esportiu.

La signatura d’aquest conveni és un dels objectius fundacionals de l’UFEC, col·laborar i participar amb els organismes públics i entitats privades en el desenvolupament i la millora de l’esport en general. En aquesta ocasió, la formació continuada i la millora constant dels seus federats. El termini de duració d’aquesta entesa serà per al pròxim curs i si hi esteu interessats, aquest dijous, dia 8, a la seu de l’IDEC – Universitat Pompeu Fabra a partir de les 19h, s’hi farà una sessió informativa.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies