Les bones maneres que ve demostrant l’arquer Jordi Julià es van confirmar aquest cap de setmana a Sant Celoni. Si tot just fa uns dies, a Santa Cristina d’Aro, Julià va penjar-se una plata en promoció al campionat d’Espanya. A la localitat del Vallès Oriental ho va corroborar fent un doblet, campió de Catalunya, en categoria novell, i de la I Copa Catalunya adaptada de l’especialitat. Quina millor estrena per aquest guardó.


El gran victoriós del certamen va assolir els 334 punts i va ser el millor a la Copa Catalunya per davant de Marta Alarcón, una altra de les destacades a l’estatal de fa uns dies. Un altre dels que va brillar va ser Sergio Llamas que va proclamar-se campió amb 463 punts.

Per darrera d’aquest van quedar Màximo Salamanca, 438 punts, i Jesús Martínez, 397, segon i tercer respectivament. Jesús Valladolid va finalitzar quart amb 355 punts.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies