En l’època en la qual estem vivint amb tants avenços tecnològics, la disputa d’una prova de repercussió se’n fa ressò nombrosos mitjans de comunicació i això és extensiu a internet. Així, amb l’arribada dels Jocs Paralímpics de Vancouver 2010, inaugurats el passat divendres a la localitat canadenca, no serà una excepció i l’oferta és variada.  
Una d’aquestes és el canal de televisió per la xarxa del Comitè Paralímpic Internacional que retransmetrà totes les proves de Vancouver, el
www.ParalympicSport.TV .Des d’aquest diumenge quan van arrencar les proves i fins a la data de finalització, el 21 de març, s’oferiran les diferents proves ja sigui en directe o en diferit.

A part, a www.youtube.com/paralympicsporttv  hi haurà els moments més destacats de la jornada o de la competició. El Facebook tampoc és una excepció hi també tindrà un apartat.

Canvi de plans
Les condicions adverses per a la pràctica esportiva a les instal·lacions canadenques amb molta boira i temporal de neu van obligar la suspensió de la primera jornada. L’organització, després de reunir-se, va decidir modificar el programa i així, l’esquiadora de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Úrsula Pueyo, debutarà en una cita paralímpica aquest dilluns en la modalitat d’eslàlom.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies