Les dues esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Raquel Acinas i Sarai Gascón, van rebre el reconeixement del diari digital Esport Català en els IX Premis d’Honor. La gala es va dur a terme a l’Hotel Don Cándido de Terrassa el passat divendres. Acinas i Gascón van ser, així, reconegudes per la seva impecable trajectòria esportiva al llarg del 2009.


La ciclista barcelonina, per exemple, va ser la primera dona catalana i espanyola en aconseguir una medalla en uns mundials en ruta. La nedadora egarenca, per una altra part, va ser premiada per les plusmarques mundials obtingudes, les nombroses medalles al europeu de Reykiavik, mundial de Rio de Janeiro o Jocs del Mediterrani, sent la mes destacada en aquest apartat.
Sarai Gascón, a l'escenari, rebent el seu premi. (FOTO: Pep Morata)Raquel Acinas al rebre el seu premi. (FOTO: Pep Morata)
La vetllada, organitzada pel propi diari digital, va aplegar més de 200 persones entre esportistes, entitats o clubs. A part de guardonar els millors d’Espanya, d’Europa i del Món de totes les disciplines esportives, també hi va haver un premi especial, que atorga la Fundació Esport i Ciutadania, i va ser per al exregidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i actual secretari de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya, Albert Batlle.    

L'acte, a més, va comptar amb la presència del president de la FCEDF, Josep Lluís Amador, i el seu vicepresident, Josep Giménez.

El president, Josep Lluís Amador, i el vicepresident, Josep Giménez, amb les guardonades Raquel Acinas i Sarai Gascón.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies