El diumenge 24 de gener comença el Campionat de Catalunya d’Esqui Alpí, 1ª Prova Puntuable per la Copa d’Espanya d’Esquí. De nou, es celebra a l’estació d’Esqui de La Molina i hi participaran persones amb discapacitat física, cecs i deficients visuals,  donat que es disputa alhora el campionatde Catalunya  i l’Interautonòmic de Cecs i Deficients Visuals.

Participaran 46 corredors i corredores en total, que pertanyen en el cas de discapacitats Físics a clubs de 5 comunitats: Galícia, Aragó, Madrid, País Basc i Catalunya.

Diumenge es disputaran les dues mànegues de Gegant a l’estadi de Roc Blanc a partir de les 10 del mati. Dilluns, al mateix estadi tindran lloc les proves d’eslalom només per corredors i corredores amb discapacitat física.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies