El regatista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Paco Llobet, és el líder del Campionat de vela adaptada d’Espanya 2.4 2009, que s’està disputant des del passat dissabte, dia 5, al Port Olímpic de Barcelona. Llobet, a falta d’una jornada pel final, segueix estant al capdavant de la classificació. .


De fet, el català sempre ha estat al més alt de la taula. En la primera jornada, malgrat el retard en l’arrencada de la competició, Paco Llobet ha signat una bona actuació i s’ha col·locat al primer lloc per davant del valencià Rafael Andarias i el gallec Francisco Piñeiro.

En la segona jornada, la intensitat del vent s’ha incrementat i ha permès gaudir d’unes bones condicions per a la pràctica de la vela. Això ha facilitat la disputa de dues proves i Llobet no ha cedit a les pressions del regatista valencià i ha seguit a la primera plaça. Piñeiro ha vist com el seu compatriota, Antonio Eurdoro, li ha arrabassat el tercer calaix del podi. Per últim, en aquesta segona jornada, tres participants no han acabat la primera regata.

El Campionat d’Espanya de Vela està organitzat de manera conjunta entre la FCEDF, la Federació Espanyola d’Esports de Discapacitats Físics (FEDDF), la Reial Federació Espanyola de Vela (RFEV) i la Federació Catalana de Vela (FCV), amb la col·laboració del Centre Municipal de Vela de Barcelona.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies