El pròxim dissabte dia 24 d'octubre la FCEDF participa col·laborant amb la fundació Grupo Sifu a la "Jornada por la integración", que es farà a la plaça Lluís Companys de la localitat de l'Hospitalet de Llobregat de les 10.30 a les 14.00 hores.

A l'activitat la FCEDF, participarà fent la mostra del tennis de taula. Dintre de les moltes activitats lúdiques i esportives que es podran trobar (bàsquet, handbike, tallers de llengua de signes, de xapes, de clauers, màgia, etc.).

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies