El 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 15è Trofeu Joan Palau i Francàs de bàsquet en cadira de rodes serà un dels que comptarà amb més varietat de nacionalitats. Algerians, alemanys, francesos i catalans completen el quadre de competició. L’escenari en el qual s’enfrontaran, aquest dissabte i diumenge, serà el Poliesportiu Municipal de l’Espanya Industrial.

Enguany, el torneig es disputarà dins les dates de festivitat de la Mercè. Una novetat per aquesta edició, ja que altres anys el trofeu era patrimoni de principis d’octubre. En l’apartat esportiu, es manté el nivell dels conjunts participants com ara el gal Toulouse IC, campió de França el 2007 o el 2009 semifinalista de la Copa i un setè lloc a la Copa d’Europa Brinkman. Juntament amb aquest, s’hi afegeixen la selecció algeriana, el bàvar Oettihger RSB Turingia i els amfitrions, el combinat català.
El póster, sencer, del 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
El Trofeu l’encetaran, dissabte, Algèria davant el Toulouse i, tot seguit, Catalunya s’estrenarà contra l’Oettihger. Ja a la tarda, els alemanys se les veuran amb els francesos i tancaran la jornada les dues seleccions. Diumenge, Algèria tornarà a obrir la competició davant l’Oettihger. I els homes de Juan Moreno posaran el punt i final al certamen contra el Toulouse.

La selecció catalana arriba en un gran estat de forma, després de disputar amb èxit, fa dues setmanes, el Torneig Internacional de la Ville de Mons, i té l’espina clavada de l’any passat, en el qual van acabar en segon lloc, al caure en l’últim partit amb l’altre quintet invicte, el Santa Lucia Sport Roma.

El 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 15è Trofeu Joan Palau i Francàs està organitzat per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i compta amb la col·laboració de l’Obra Social ‘la Caixa’, la ‘Fundación Privada Carme y Mª José Godó’, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), la Diputació de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i la Secretaria General de l’Esport.


 

 

 

SEGUEIX LA COMPETICIÓ DES D'INTERNET:      fes click

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies