El dissabte 25 de juliol, a  Parets del Vallès, formant part dels actes de la Festa Major i amb el patrocini de l’Ajuntament i el suport de la “Fundació Adapta 2”, el nedador resident a la dita població vallesana Miguel Luque, Campió Paralímpic a Sidney i Atenes i guanyador de medalla a Beijíng, va nedar 17.900 metres, un per cada habitant del poble.

L’aventura va iniciar-se a les 10 del matí i va arribar a feliç terme faltant 5 minuts per tres quarts de sis de la tarda, temps en que en Miguel Luque va estar acompanyat en tot moment per nombrós públic que en carrers paral·lels al seu i a manera de suport varen nedar diferents distàncies.

Cal ressenyar que diversos membres de l’Ajuntament, com el regidor d’Esports, varen ser companys de piscina ocasionals en aquest repte.

Des de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física, presents de manera testimonial a l’acte per donar-li suport, volem felicitar a en Miquel per la iniciativa i congratular-nos de l’èxit assolit.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies